DELICII

Pavè, Milano

April 4, 2015

Mic dejun in Milano are frumusetea lui: este combinatia perfecta intre cafeaua cel mai bine facuta, intotdeauna, si patiseria tipic frantuzeasca. Sunt multe locuri unde te poti bucura de un mic dejun delicios, iar patiseria Pave se numara printre  preferatele mele.

Varietatea produselor de patiserie, a dulciurilor si a cafelei rasfata si cea mai pretentioasa papila gustativa. Desi millefoglie–ul este cat pentru doua persoane, crema de vanilie trezeste instinctul egoist din tine si nu te lasa sa-l imparti cu nimeni. Nu poti rezista tentatiei vitrinei si fara sa vrei te trezesti cumparand si un croissant sarat si un mousse cu fistic sau chiar o mini bagheta cu masline.

Lipsa turistilor ingramaditi la tejghea pentru un espresso, potenteaza atmosfera autentica milaneza. Totodata designul vintage cool  al localului, peretele de sticla care separa laboratorul propriu de privirile gura-casca ale clientilor dar si angajatii mereu atenti, iti reamintesc ca esti intr-un loc minunat, unde iti doresti sa revii.

 

Pavè, Via Felice Casati 27

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply